Start

met jouw

educatieve reis

Huiswerkbegeleiding Voorburg, Leidschendam en Den Haag
Website element pagina over ons
Huiswerkbegeleiding Voorburg, Leidschendam en Den Haag
Website element pagina over ons

Huiswerkbegeleiding

Wij bieden op locatie huiswerkbegeleiding aan van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur, en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 15.00 uur. Onze huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door ervaren begeleiders, waarbij elke begeleider maximaal 5 leerlingen tegelijk ondersteunt. Al onze begeleiders zijn in het bezit van een VOG. Tijdens de huiswerkbegeleiding richten we ons op de volgende aspecten: 

Individuele aandacht

Wij erkennen de unieke aard van elke leerling en begrijpen dat ze diverse educatieve behoeften hebben. Daarom verzorgen wij op maat gemaakte huiswerkbegeleiding die volledig is afgestemd op de individuele wensen en doelstellingen van iedere leerling. Onze deskundige huiswerkbegeleiders werken intensief samen met uw kind om zodoende het talent maximaal te benutten.

Vakinhoud

Of uw kind hulp nodig heeft bij geschiedenis, natuurkunde, taal, wiskunde of een ander vak, onze begeleiders hebben vakgerichte kennis en expertise. Zodoende kunnen zij uw kind gericht ondersteunen, en kennis verdiepen in vakken waar ze moeite mee hebben.

Studievaardigheden en planning

Naast het assisteren bij huiswerk, leggen we de nadruk op het bevorderen van studievaardigheden en het verfijnen van de planning en het organisatorisch vermogen van uw kind. We onderwijzen de kinderen doeltreffende strategieën om efficiënt te kunnen studeren. Deze competenties zullen van onschatbare waarde zijn gedurende de gehele schooltijd van uw kind.

Timemanagement en prioriteren

Veel leerlingen raken door de hoeveelheid schoolwerk snel het overzicht kwijt. Ze vragen zich af welke taken prioriteit hebben en hoeveel tijd ze eraan moeten besteden. Wij ondersteunen uw kind bij het vinden van antwoorden op zulke vragen en nemen actieve stappen.

Positieve en motiverende omgeving

Bij Hello Wolf hechten we veel waarde aan het creëren van een comfortabele en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich thuis voelt. We geloven dat een positieve sfeer leidt tot verbeterde prestaties. We stimuleren het zelfvertrouwen van uw kind en staan altijd klaar om hem of haar te inspireren.

Overhoren

Bij toetsen zorgen we ervoor dat uw kind schriftelijk wordt overhoord. Dit stelt ons in staat om te evalueren of hij of zij adequaat is voorbereid.

Terugkoppeling

Na de huiswerkbegeleiding ontvangt u een samenvatting van de les. Deze samenvatting bevat informatie over de behandelde stof en hoe de sessie is verlopen. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie en zullen indien nodig ook evaluatiemomenten inplannen, zonodig telefonisch.

Praktische informatie

Uw kind is welkom op onze locatie vanaf 14.00 uur op doordeweekse dagen en vanaf 12.00 uur in het weekend. De verblijfsduur is flexibel, maar we adviseren minstens twee uur te blijven. De huiswerkbegeleiding is beschikbaar tijdens schoolvakanties, behalve tijdens de zomervakantie. Als locatiebegeleiding niet mogelijk is, kunnen we de online opties bespreken.

Tijdens de huiswerkbegeleiding komt uw kind op vaste dagen in de week. Als uw kind verhinderd is op zijn of haar vaste dag, laat ons dit dan vóór 09.00 uur ‘s ochtends weten, zodat we kunnen regelen met welke dag uw kind wil ruilen.

Tarieven

2 dagen

huiswerkbegeleiding

€299

per maand

3 dagen

huiswerkbegeleiding

€349

per maand

4 dagen

huiswerkbegeleiding

€389

per maand

5 dagen

huiswerkbegeleiding

€419

per maand

Eenmalige inschrijfkosten huiswerkbegeleiding van €20,-

Bent u woonachtig in Leidschendam, Voorburg, Voorschoten of Wassenaar? Wanneer er sprake is van een laag inkomen, kunt u een vergoeding krijgen voor school-, cultuur- of sportkosten voor uw schoolgaande kind(eren). U kan dit 1 keer per schooljaar (tussen 1 augustus en 31 juli) aanvragen bij de gemeente Leidschendam- Voorburg.

Mocht u interesse hebben kunt u vrijblijvend
informatie aanvragen of een intakegesprek inplannen.

+ icoon
Scroll naar boven

Plan een intakegesprek in ​

Plan een intakegesprek in ​