Start

met jouw

educatieve reis

Website element pagina over ons
Website element pagina over ons
bijlessen
Website element pagina over ons

Bijlessen

Bij Hello Wolf is uw kind dagelijks welkom voor vakgerichte bijlessen. We bieden ondersteuning bij talen, exacte vakken, maatschappijvakken en kunstvakken. Daarnaast geven we ook begeleiding aan leerlingen op de basisschool voor rekenen, begrijpend lezen en spelling. De lessen worden gegeven door ervaren bijlesdocenten die in het bezit zijn van een VOG. Tijdens de bijlessen focussen we op de volgende punten:

Vakinhoud

Uw kind ontvangt ondersteuning voor alle vakinhoudelijke vragen met betrekking tot het specifieke bijlesvak. Onze ervaren bijlesdocent biedt duidelijke uitleg en werkt samen met de leerling aan het oefenen van opdrachten.

Leerstrategie

Tijdens de bijlessen richten we ons niet alleen op vakgerelateerde vragen, maar onderzoeken we ook waarom uw kind moeite heeft met dit vak of lagere cijfers haalt. We bekijken de gebruikelijke studiemethode van uw kind voor dit vak en beoordelen of deze werkt. Als dat niet zo is, zoeken we samen naar alternatieve manieren om de stof beter te begrijpen en te beheersen. 

Planning

Bovendien analyseren we de studieplanning. Op welk tijdstip en hoeveel dagen voor de toets begint uw kind met studeren? We helpen uw kind begrijpen wat vroegtijdig starten inhoudt, zodat hij of zij zich op tijd kan voorbereiden op de toets.

Overhoren

Wanneer uw kind een toets heeft, voeren we voorafgaand een schriftelijke evaluatie uit om te beoordelen of de leerling voldoende is voorbereid.

Terugkoppeling

Na de bijles sturen we de ouders of verzorgers een samenvatting van de les. In deze samenvatting staat informatie over de behandelde stof en hoe de les is verlopen. We hechten veel waarde aan open communicatie en zijn bereid om indien nodig ook evaluatiegesprekken, zowel telefonisch als persoonlijk, in te plannen.

Praktische informatie

De bijlessen worden gepland op basis van de beschikbaarheid van zowel de leerling als de bijlesdocent. Dit kan zelfs in de avonden of weekenden plaatsvinden. Het annuleren van een bijles vóór 09.00 uur ‘s ochtends is kosteloos. Standaard duren de bijlessen 60 minuten, maar als er behoefte is aan een langere sessie van 90 of 120 minuten, is dat uiteraard ook mogelijk. De frequentie van de bijlessen wordt doorgaans wekelijks ingepland, maar we passen dit aan op basis van de specifieke behoeften. 

Tarieven Bijlessen

bijlessen Voorburg, Leidschendam en Den Haag

Eenmalige inschrijfkosten van €20,-

Bent u woonachtig in Leidschendam, Voorburg, Voorschoten of Wassenaar? Wanneer er sprake is van een laag inkomen, kunt u een vergoeding krijgen voor school-, cultuur- of sportkosten voor uw schoolgaande kind(eren). U kan dit 1 keer per schooljaar (tussen 1 augustus en 31 juli) aanvragen bij de gemeente Leidschendam- Voorburg.

Mocht u interesse hebben kunt u vrijblijvend
informatie aanvragen of een intakegesprek inplannen.

+ icoon
Scroll naar boven

Plan een intakegesprek in ​